Karens side juni

Karens side

Nu går vi lysere tider i møde. Både når vi kigger ud ad vinduet hvor alting grønnes og dagene længes, men også i forhold til Corona. Danmark er lige så stille ved at åbne op igen efter at være gået i hi i mange uger.

Vi er et af de hjem hvor vi har været uheldige at få virussen inden døre. Både beboere og personale har været syge og det har været en svær tid for alle, men nu er vi ved at være på den anden side, det er stadig yderst vigtigt, at vi fortsat passer på.

Her på Kærmindeparken er vi begyndt med udebesøg og på spørgsmålet om hvornår vi åbner for ”indebesøg” (og det er jeg blevet spurgt om rigtig mange gange) kan jeg kun sige, at jeg ikke ved det endnu, men selvfølgelig melder ud så snart jeg ved noget.

 Det bliver helt sikkert også en anderledes sommer i år. Mange havde planlagt ferier udenlands som er blevet aflyst. Nogle skulle have været til bryllup, sølvbryllup og andre mærkedage, som nu er blevet aflyst eller udsat. Jeg er blevet inviteret til den samme konfirmation 3 gange, først i marts og derefter i juni, for så til sidst at få en dato i september.

Vores sommerhustur i september (uge 35) forventer vi at kunne gennemføre og vi begynder også så småt at planlægge aktiviteter i sensommer og efteråret.

Kærmindeparken er jo normalt et hus der summer af liv fordi så mange har deres gang her. Det er alle vores frivillige, daghjems beboere og alle brugerne af dagcentret. Vi savner jer alle rigtig meget og glæder os til at se jer igen her i huset.

Vi håber meget på, at vi snart kan vende tilbage til en normal hverdag her på Kærmindeparken, selvom vi godt ved at det nok aldrig bliver det samme som det var før. Jeg tror vi har fået et andet syn på livet, hinanden, verden og den måde vi lever på, som vi vil tage med os for altid.

Til slut vil jeg ønske alle en rigtig god sommer.

 


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.