Karens side juni

Sommeren faldt i påsken i år, men forhåbentlig har vi mere til gode. I skrivende stund er der kun 2 dage til vi skal holde vores sommerdage og som vejrudsigten ser ud, får vi brug for varme i teltet.

Det er tid for valg i øjeblikket og vi ser politikerne i medierne love flere penge til velfærd. Det kan vi glæde os over, og vi kan håbe, at det måske denne gang vil gå i opfyldelse.

På Kærmindeparken har der igennem tiderne, været mange spændende begivenheder. Dog har vi aldrig haft et bryllup i vores hus før, men det havde vi den 1. maj i år, hvor Kurt og Jonna havde valgt at blive viet her på Kærmindeparken, så Kurts forældre (Holger og Helga) havde mulighed for at deltage. Det var en flot gestus og meget højtideligt.

Den 18. juni skal beboer-pårørenderådet have det årlige møde med repræsentanter fra omsorgs- og sundhedsudvalget. Hvis der er beboere eller pårørende der har nogle spørgsmål til politikerne, skal I være meget velkomne til at komme med dem, så vil vi tage dem med denne dag.

Det plejer at være nogle gode møder, hvor vi får mulighed for at spørge politikerne om nogle ting, men også hvor vi kan fortælle dem hvad der rører sig på Kærmindeparken og hvilke ønsker vi har.

Som sagt flyver det med løfter og argumenter i øjeblikket. Det er indimellem svært at finde hoved og hale i det.

Jeg kom forbi et lille citat den anden dag, som kan bruges til eftertanke både for politikerne, men også alle os andre:

 

                                                                             TÆNK

                                                                1 gang før du handler

                                                                  2 gange før du taler

                                                  3 gange før du skriver noget på Facebook.

 

Til slut vil jeg ønske alle en rigtig god sommer.

 

 

 


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.