Karens side maj

 

I maj måned skal vi have vores sommerdage, nærmere betegnet den 23. og 24. maj. Som den skarpe læser måske har bemærket, er det kun 2 dage i år. Sidste år døbte vi dagene om til sommerdage i stedet for markedsdage. I år har vi helt fjernet boder, loppemarked og bankospil og vil i stedet satse på aktiviteter og underholdning, men den store fest med helstegt pattegris, is og selvfølgelig dans (til den lyse morgen) laver vi ikke om på.

Der vil dog stadig være fri lufts gudstjeneste i teltet søndag den 26. maj kl. 10.15.Programmet for dagene ligger løst i Budbringeren.

Endnu et tegn på forår er at gederne er kommet igen. Vi fik en ged med 2 kid i første omgang, men moderen ville ikke kendes ved det ene kid, så det blev en "bytter" så nu har vi fået en ged som vil give mælk til begge kid.

En af vore beboere sagde en dag, at han synes det var mere fornøjeligt at se på geder, end at se på Panda bjørne der bare sidder på deres flade og spiser. Man kunne måske lige indskyde, at geder nok ikke er så dyre som Panda bjørne, og dermed passer bedre til vores pengepung.

Måske har nogen lagt mærke til de fine blomsterdekorationer der står rundt omkring i huset. Det er Rita Pedersen fra Bording Kirkeby som har spurgt om vi kunne bruge en frivillig "blomsterpige". Hun kommer ca. en gang om ugen og pynter op i hele huset, og det er vi meget taknemmelige for.

Påskegalleriet i Salen den 16. april blev en fest dag ud over det sædvanlige. Det var jo dronning Margrethes fødselsdag og i den anledning kom hun lige et smut forbi og var med til at gøre dagen festlig. Hun kom standsmæssigt i en veteranbil flankeret af "sikkerhedsfolk" på rickshaw cykel. Der var mange boder med forskellige påske ting og mange benyttede sig af chancen til at få lidt med hjem til påske.

 

 

 


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.