Karens side maj

 

Karens side

Der er kommet en ny tid - en tid hvor vi har lært at leve meget anderledes - en tid som vi vil huske i fremtiden.

En tid hvor det er blevet hverdag at spritte hænder uanset hvor vi kommer, hvor vi ikke giver hånd, men har lært hvor meget 2 meter er. En tid hvor vi i fjernsynet har set begravelser i massegrave i USA, en tid hvor dødstal, antal smittede er noget vi hører dagligt. En tid hvor ordet AFLYST figurerer overalt, en tid hvor mange mennesker er ufrivilligt adskilte. Men – også en tid hvor vi oplever rigtig meget varme, omsorg og hjælpsomhed. Vi har her på Kærmindeparken modtaget utallige flotte blomster, fået en æske med lækkerier fra Vestbyens bager og rund om huset pynter fine hjerter på snor, som lige pludselig var der en morgen. Vi har fået SÅ mange hilsner og det er vi meget taknemmelige for.

I april nummeret skrev jeg, at jeg håbede at plejehjemmet kun skulle være lukket i 14 dage. Det blev ikke sådan og vi ved ikke hvornår vi må ”åbne” igen. Jeg ved godt det er rigtigt svært for mange ikke at kunne besøge sine pårørende, men jeg bliver nød at gentage, at det er vigtigt at overholde anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen. Så der må stadig ikke være besøg inde på hjemmet (havehuset betragtes også som inde). Der må være ”udebesøg” med 2 meters afstand og det gælder under hele besøget. Der kan stadig aftales et skype møde, men det bliver nød til at være i de perioder hvor personalet har mindst travlt.

Vores sommerfest den 14. og 15. maj er aflyst. Om vi laver en teltfest på et senere tidspunkt ved vi ikke endnu.

Jeg vil gerne takke personalet for den ekstra indsats de har ydet i denne tid. De er meget påpasselige med hvad de laver i deres fritid for at undgå at få smitten ind i huset. Tusind tak for det. Samtidig vil jeg også takke de pårørende for den forståelse I har udvist, selvom jeg godt ved hvor svært det er for jer, ikke at kunne besøge jeres kære.

 

 EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.