Karens side marts

Nu er lyset ved at vende tilbage og vi er lige gået ind i den første forårsmåned.

Det har længe piblet op af jorden med vintergækker, krokus og påskeliljer, og når det så har været en af de dage hvor solen har skinnet, har det været helt fantastisk.

Jeg har lyst til at fortælle om en oplevelse jeg havde en kold og trist januar morgen på vej til arbejde. Det var som sagt koldt og mørkt. Jeg skulle være på arbejde fra kl. 7.00 til sent om aftenen, så jeg sad og havde lidt ondt af mig selv. Da jeg kører på vejen møder jeg en bus, og på den plejer der at stå: ”Viborg via Haderup”, men den dag stod der: ”Smil til verden”. Hvor blev jeg dog glad for at se det budskab, for det er jo lige nøjagtig det vi skal når tingene er mest triste, for når vi smiler får vi næsten altid et smil igen, og på den måde får vi selv lyset ind og giver det også videre til andre.

Nu er vores havehus endelig helt færdigt. Vi har fået sat et lille køkken op, så nu venter vi bare på at vejret skal blive lidt lunere så vi kan komme til at bruge det.

Som bekendt har vi årsmøde i beboer-pårørenderådet den 11. marts, hvis I ikke skulle have fået jer tilmeldt kan det godt nås endnu.

Vi har altid brugt at tage mange billeder af det der sker på Kærmindeparken. Billederne har vi brugt i blandt andet Budbringeren, men også vist dem på skærmen ved indgangen. Det er nu blevet sådan at vi ikke må tage billeder af eksempelvis børnene fra skolen, når går Lucia optog og andre lignende ting her på hjemmet. Hvis det skal være helt rigtigt må vi heller ikke tage billeder af beboerne uden at spørge om lov. Derfor har vi valgt at lave en skrivelse til alle beboere, som så ved deres underskrift giver lov til at vi må tage billeder og bruge dem efterfølgende. Jeg håber de pårørende vil være behjælpelige der hvor det er nødvendigt.


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.