Karens side oktober


Mens jeg skriver denne side, kan jeg høre, at Torben er i gang med at rense vores akvarie. Det skal gøres ca. hver 5. uge og i den forbindelse skal næsten alt vandet tømmes ud (ca. 400 liter), glasset skal renses, alle planter og sten tages op og rengøres og til sidst hældes nyt vand på. Folk der selv har akvarie, vil vide at der faktisk er noget arbejde med det. Pedellerne har også haft gang i malerpenslen, så nu er garage, gedehus og havehus blevet malet sort.

I uge 35 var vores beboere og daghjemsbeboere i sommerhus i Kølkær. Vejret var godt (måske næsten for godt). Der var i alt 39 beboere og daghjemsbeboere i sommerhuset i løbet af denne uge.

Det stod på sommerhushygge med spil, gåture og hyggeligt samvær. Se billeder inde i bladet.

Der var en enkel bustur hvor chaufføren måske ikke helt vidste hvor han kørte, de endte i hvert fald i en ”nudistlejr”, men der var dog ingen af vores beboere der havde lyst til at deltage i fællesbadningen.

 

Som jeg før har omtalt, har vores plejehjemslæge Knud Simonsen opsagt aftalen og vi har fået en ny, nemlig Luise Irmschler fra Fonnesbæk Lægehus.

 

Der er ca. 16 af vores beboere der har skiftet over til hende, så hun nu har i alt 24 beboere.

Der er fortsat mulighed for at skifte til Luise hvis man ønsker det og det koster ikke noget at skifte.

 

Onsdag den 6. november skal vi holde fest i Salen. Denne gang er det ”Hattefest”, så få sommerhatten støvet af og sæt kryds i kalenderen ved denne dag.


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.